25. mar, 2014

174 bilder från Sri Lanka

Hemma igen, det har gått lite mindre än två dygn sedan vi landade i Skellefteå. Livet börjar återgå i de vanliga fårrorna.

Messmör och inlagd gurka på knäckebrödet vid frukosten, i stället för ägg och bacon och allt annat på Mount Lavinia Hotel, eller de gånger vi åt mera lankesisk mat som på den hinduiska restaurangen där man blev alldeles kladdig om fingrarna eller när vi blev bjudna på hoppers hos familjen som bjöd hem oss kvällen innan vi skulle resa tillbaka.  

Har nyss laddat upp sammanlagt 174 bilder till datorn. En del lite suddiga, andra av bättre kvalitet. En del från de känslofyllda tillfällen, sammanlagt tre, när Linnea mötte sin biologiska mamma.

Andra mera vanliga semesterbilder. Från måltider, den myllrande trafiken i Colombo, solnedgångar från hotellet i Mount Lavinia, eller strandbilder med försäljare av batik, och diverse annat. Någon av dem får lite slumpmässigt illustrera den här noteringen.

En del av de övriga blir kanske en flik i bildgalleriet. Men först har jag den vanliga stressen att gå igenom alla tidningar jag inte läst här hemma...

Och så ska det vanliga livet rulla vidare: jobb på förmiddagarna, promenader med Doris - som i sin tur haft "semester" hos fodervärardarna Erland och Kristina - och allt annat som hör vardagen till.

Återkommer alltså. Kanske även med en del text om livet mer än 800 mil bort, i ett litet land till ytan, men med en befolkning mer än dubbla Sveriges.