5. okt, 2014

Så mycket skit det finns

 

Läser sällan världsnyheterna via webben. Läser sällan kvällstidningsnyhter via webben. Tycker inte om astt läsa på datorn överhuvudtaget, mer än korta stunder, och då mest på lokala Norrans webb, framför allt då idrott, och bland idrotten framför asllt om vårt Skellefteå AIK:s hockeylag.

Men en och annan gång halkar jag ändå in på något som jag egentligen inte ville läsa. som nyss, när jag kollade Göteborgs-Posten för att se hur de kommenterade gårdagens oväntade vändning i - just det, hockeymatchen mellan Frölunda och AIK. 

Och så råkar blicken dessutom fastna på en notis om "marijuana-läsk" som börjat säljas i delstaten Washington i USA. Om hur den innehåller en viss mängd marijuana, kostar 70 kr falskan, kallas Legal, och anses kunna bli ett alternativ till de som fortfarande känner motstånd mot att röka marijuana.

 

Sånt skit. Sån cynism. Så mycket slapphet, och så mycket annat som skulle kunna vara till så mycket mer glädje för de som luras att börja dricka denna smörja. Jag hoppas att exempelvis vårt lilla barnbarn Rune aldrig ska lockas av detta.

För innan han blir stor nog, så nog kan vi räkna med att den där drickan även slingrat sig in våra butikshyllor?!