20. apr, 2012

Lite deppigt

Grå förmiddag både ute och inne.

Det blir ingen sjunde match om hockeyguldet på hemmaplan, Brynäs fick fira i sin arena i stället. Min vän Janne (i röd väst på den något suddiga bilden) slipper stuva publik på "Västra stå" fler gånger den här såsongen.

Vi får försöka trösta oss med att vi kom så nära vi kunde och att vårt lag satt vår lilla stad ännu tydligare på Sverige-kartan. De sista finalmatcherna sågs av mer än 1,2 miljoner per match på tv!

 

Har åtminstone tagit mig ut till en bilverkstad på morgonen. Skulle kolla om det gick att repa Audin för ett bättre pris än det som Linnéa fick på den firma, där hon redan bokat tid efter att ha smällt in i en stolpe i lördags. Det var när när det hade snöat och jag bara dagen innan hade bytt till sommardäck...

 Nej, det blev ingen nämnvärd skillnad på buden. Men jag kom mig i alla fall för att kolla.

 

När man går hemma mycket som jag ju gjort i flera år nu, är det lätt hänt att mycket blir lite gruvsamt. Eftersom jag redan är trögstartad av naturen, åtminstone när det gäller praktiska angelägenheter, kan till synes små saker lätt bli stora. Sitta vid datorn kan bli ett sätt att slippa ta itu med annat!

Å andra sidan kan ett eget initiativ också lätta upp stämningen betydligt. Jag har alltid varit upp och ner, på gott och ont.