30. okt, 2012

Inte tillgänglig?

Tagit ner takboxen i garaget på morgonen, den måste bort för att den nya porten ska kunna installeras. Den ryms mot väggen längst fram och gick att ställa på högkant för att undvika att någon kör in i den. Vi har heller inte använt den nämnvärt de senaste åren, så det är en förändring jag kan leva med.

Så kaffe på detta, och därefter hit till datorn. Har fått ett "automatgenererat" mail från Arbetsförmedlingen, det går ut till den som inte varit aktiv på deras hemsida den senaste tolv veckorna. Jag går in på "Min sida" för att ändra på detta. Har för flera år sedan ändå ställt samman ett cv om någon skulle råka vilja se vad jag sysslat med och förhoppningsvis kan efter mina mer än 35 år i arbetslivet.

Men sammanstälnlingen visar sig ej vara tillgänglig för närvarande. Någonting saknas. Visar sig att jag under rubriken "Datakunskaper" inte har någon registrerad notering. Märkligt. Jag vet ju att jag fyllde i även den kolumnen, och att sidan tidigare gått att se för den som ville.Är det datorn som gjort mig ett spratt för att jag inte sköter den som jag ska?!

Nu är jag i alla fall nåbar igen. Men att någon skulle höra av sig och ha något att erbjuda. Nej, det skulle verkligen komma som en överraskning.

Mitt enda hopp i dag står till Jörgen (till höger på bilden) och hans monteringsfirma. Om han får råd att anställa mig för att hjälpa till med dokumentation och lite annat.